This set of forums is an archive of our old CGI-Based forum platform (UBB.Classic) that was never imported to our current forum (UBB.threads); as such, no new postings or registrations are allowed here.

Please instead direct all questions and postings to the our current forum here.
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Page 1 of 3 1 2 3
#135953 November 8th, 2006 at 09:17 AM
dodge Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2005
I am trying to find out if I have the lousyest server on the Internet......

Right now my service is at 21.6 kbps ..week of Oct it was 46.0 or something.

Everyone tell me what yours is.. You just run your mouse over the Icon at the bottom of your screen and it will show you.........I can almost walk as fast as mine is..

Must call them soon.

Thanks dodge.......... dev

#135954 November 8th, 2006 at 09:21 AM
Joined: Mar 2004
Official Problem Child
Offline
Official Problem Child
Joined: Mar 2004
11 Mbps
I have no idea what that means. Duh
I'm on a wireless laptop.

#135955 November 8th, 2006 at 09:25 AM
Joined: Jan 2005
Member
Offline
Member
Joined: Jan 2005
11?? shk No..that must be wrong Cindy. You have high speed don't you Cindy?

Mine says 54Mbps.

#135956 November 8th, 2006 at 09:27 AM
dodge Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2005
Good Lord is that Hi speed?

I am talking of regular computer, not wireless or High speed.

dodge

#135957 November 8th, 2006 at 09:28 AM
Joined: Nov 2003
Member
Offline
Member
Joined: Nov 2003
What icon are you people seeing this at???

#135958 November 8th, 2006 at 09:34 AM
dodge Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2005
plants n pots

Bottom right on my screen is my servers Icon.
Next to google on mine?

Dont know if their all lined like this or not??

dodge

#135959 November 8th, 2006 at 09:35 AM
Joined: Nov 2003
Member
Offline
Member
Joined: Nov 2003
I don't see anything like that on mine?

#135960 November 8th, 2006 at 09:41 AM
Joined: Aug 2003
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2003
100 mbps. Is that good?

#135961 November 8th, 2006 at 09:45 AM
dodge Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2005
Thats great.............

mine is 21 right now..........They said something about the phone company putting a bandwith on my line and it reduces the speed of my internet.

dodge

#135962 November 8th, 2006 at 09:46 AM
A
Anonymous
Unregistered
Anonymous
Unregistered
A
I don't have that on here now I have the wireless modem thingy.....when I had dial up I could always check in my icons and it would tell me, but now I switched to this router thing I don't have that. Duh

I wonder how you check if you don't have that icon?

#135963 November 8th, 2006 at 09:50 AM
Joined: Jan 2005
Member
Offline
Member
Joined: Jan 2005
I have wireless Loz..just hold your cursor over the little computer at the bottom of your screen.

#135964 November 8th, 2006 at 09:51 AM
A
Anonymous
Unregistered
Anonymous
Unregistered
A
I don't have a little computer icon...just my webshots, avg, webroot, gmail, volume, and printer icons.....Although right now I'm not on the laptop, I'm on the desktop.....hmmmm....

#135965 November 8th, 2006 at 09:52 AM
Joined: Nov 2003
Member
Offline
Member
Joined: Nov 2003
ok - now you're all getting me scared - I don't have a little computer at the bottom of my screen either! Duh

#135966 November 8th, 2006 at 09:53 AM
A
Anonymous
Unregistered
Anonymous
Unregistered
A
We can be scared together Lynne! laugh laugh laugh

#135967 November 8th, 2006 at 09:54 AM
Joined: Jul 2006
Member
Offline
Member
Joined: Jul 2006
laugh laugh laugh laugh
I don't see it either! Duh nutz laugh

#135968 November 8th, 2006 at 09:54 AM
dodge Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2005
loz

Your not on Pennwoods are you?

barb

#135969 November 8th, 2006 at 09:54 AM
Joined: Jan 2005
Member
Offline
Member
Joined: Jan 2005
Is there a little arrow where you can extend that bottom icon menu?

#135970 November 8th, 2006 at 09:56 AM
Joined: Nov 2003
Member
Offline
Member
Joined: Nov 2003
not on mine

#135971 November 8th, 2006 at 09:56 AM
dodge Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2005
christina

yes there is an arrow on mine, to extend.
My tiny icone is right before the arrow.

Just put the mouse cursor on it and it is there.

Guess some of you may have moved that bar to the top of your screen or to the sides..........I prefer bottom..

dodge

#135972 November 8th, 2006 at 09:58 AM
dodge Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2005
badplanter .....

Check your top of the screen or the sides. This bar is movable ......


Keep dancing..

dodge

#135973 November 8th, 2006 at 10:02 AM
dodge Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2005
Maybe the Hi speeders dont carry those,

Maybe they look like a Nascar race if they had all the Icons and speed?????ha ha ha

dodge

#135974 November 8th, 2006 at 10:03 AM
Joined: Jan 2005
Member
Offline
Member
Joined: Jan 2005
You can also hit control alt and del (at the same time). Your task manager will come up on your screen. Just hit networking and it will let you know.

#135975 November 8th, 2006 at 10:12 AM
dodge Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2005
Christina

Your so correct up there ......

May you can melt our snow when it comes..
ha ha
dodge

#135976 November 8th, 2006 at 10:13 AM
Joined: Jul 2006
Member
Offline
Member
Joined: Jul 2006
Quote
Keep dancing..
laugh laugh laugh laugh laugh thumbup

Christina-- I got it using task manager thumbup

100Mbps

#135977 November 8th, 2006 at 10:16 AM
Joined: Nov 2003
Member
Offline
Member
Joined: Nov 2003
Thanks Christina - finally - PHEW!

Mine is also 100 Mark!

Page 1 of 3 1 2 3

Link Copied to Clipboard
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5
(Release build 20201027)
Responsive Width:

PHP: 7.3.20 Page Time: 0.030s Queries: 64 (0.016s) Memory: 0.8446 MB (Peak: 0.9889 MB) Data Comp: Zlib Server Time: 2021-02-26 01:45:29 UTC
Valid HTML 5 and Valid CSS