Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#57515 Jun 3rd, 2007 at 05:24 PM
Joined: Aug 2005
Posts: 378
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2005
Posts: 378
This is new. My salvia at my place of worship (the flower bed I take care of) has bugs on it. I have never had them there or at home. They look like smaller potato bugs with stripes. They are eating the salvia and it is getting foamy places and brown spots. I sprayed today with Pyola but it was raining all day so I need to do it again. Has anyone seen these bugs and has anyone had problems with perennial salvia before?

Tamara from Minnesota #62710 Jun 10th, 2007 at 05:19 PM
Joined: Aug 2005
Posts: 378
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2005
Posts: 378
Evidently no one has had bugs on salvia before. Well the pyola seems to have controlled these mystery bugs- some sort of stripey beetle.

Tamara from Minnesota #70372 Jun 19th, 2007 at 11:18 AM
Joined: May 2007
Posts: 58
Member
Offline
Member
Joined: May 2007
Posts: 58
Hi there! What pert of MN are you from? I live in St. Cloud. I too have noticed some foamy spots on my dogwood bushes. Are they right at the nodes? I actually posted aboutit and people told me it's a 'spittle bug' that produces the foam. Gross. Glad to hear you found a solution.


Link Copied to Clipboard
Seasonal Ticker
Gardening Links
Gardening in December
Gardening in January
Gardening in February


Shop at Amazon and Support AGF
Are you shopping online? Click this link first and A Gardeners Forum will receive a commission for your referral at Amazon.com (shopping through this link to Amazon will not have any impact on your prices at Amazon).
Like Us on Facebook
Forum Statistics
Forums65
Topics14,224
Posts235,735
Average Daily Posts8
Members15,950
Most Online10,356
Nov 2nd, 2019
Top Posters(30 Days)
JunieGirl 102
Tina 73
Random Gallery Image
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5